لك سيدتي

برجر بانيه الدجاج

نأخذ صدور الدجاج النية و نضعها فى محضرة الطعام مع بيضة و بقشماط و معدنوس و ملح و فلفل اكحل و جبنة برمجان و ممكن شوية زعتر و بعدها نقرصها دوائر و نتركها فى الثلاجة تتماسك ثم نغطسها فى الدقيق و البيض و البقسماط. و نقليها فى زيت ليس غزيرا و بعدها نضعها فى خبزة البرجر و الطريقة موجودة و نضع عليها صوص البيتزا او اى صلصة حمرا و جبنه موتزريلا و ندخلها الفرن و نحمرها من فوق و تقدم مع السلاطة و البطاطا في الفرن .
البطاطا فى الفرن و هى عبارة عن بطاطا بالقشرة او بدون و نبشر عليها ثوم و بصل و اكليل و زعتراو اريجانو و فلفل احمر و ملح و فلفل اسود و زيت زيتون و نضعها فى الفرن حتى تتحمر مع التقليب باستمرار حتى تتشرب الزيت و البهارات. بالصحة و العافية .
لونا كيتشن
حنان العالم
شاهد أيضاً
إغلاق
زر الذهاب إلى الأعلى